Különterem

RENDEZVÉNYHELYSZÍN

Céges rendezvény, borkostolás, szülinapi buli, osztálytalálkozó, minden, ami rendezvény. Bérelhető terem Szekszárdon!

Egy kifogástalan ünnepi rendezvénynél, beszéljünk akár születésnapról, osztálytalálkozóról elengedhetetlen, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon! Mindannyian szeretnénk, hogy vendégeink mosollyal teli tekintete köszönjön vissza ránk, akik kiváló minőségű ételeket és italokat fogyaszthatnak, a lehető leghangulatosabb rendezvényhelyszínen.

Senki sem szeretné, ha az ünneplést a csendkorlát, a nem megfelelő klimatizáció, az igencsak elszaladt italárak és a rugalmatlanság bajba sodorná. A terembérlésnél ráadásul a teljesen zártkörűség is egy fontos szempont lehet (pl. egy Céges rendezvény), ami a kiadó termek és szülinapi buli helyszínek nagy részénél nehezen valósulhat meg. Pedig a legjobb rendezvény helyszíneknek, valamint bérelhető termeknek ezt a lehetőséget már-már garantálniuk kell!

A Nádasdi Kemencés Fogadó rendezvényterem szekszárdi Céges és más egyéb ünnepi esemény lebonyolítására alkalmas helyszíne könnyen megközelíthető Szekszárd centrumától vagy Tolna megye számos városából is akár! A terembérlés és az ajánlatok alakítása teljesmértékben egyedileg történik vacsorával vagy akár saját kemencés ételeivel, igény szerint.

80m2 alapterületű, alagsori helység

Részletek telefonon :

06/30/946-8565
Nádasdi József